Sydvästra Skånes- biodlareförening bjuder in medlemmarna  till hybridseminarium i drottningodling i samarbete med ABF Sydvästra Skåne
Seminariet anordnas på initiativ av Skaraborgs Drottningodlingsklubb i samarbete med SBR. Träffen arrangeras i Skövde som kommer livesändas. Under dagen kommer diskussioner och erfarenhetsutbyte varvas med föreläsningar av bland annat Renée Lindell samt Bert Thrybom. Mer information om innehåll om livesändningen finns i Bitidningens januari nummer.

Utbildningsdagen vänder sig huvudsakligen till biodlare med några års erfarenhet av drottningodling och som vill fördjupa sina kunskaper inom området. 

Datum: 4:e mars 2023
Tid: 9.30 - 17.00
Plats: Träffpunkt Akka
Frans Malmrosgatan 55, Trelleborg
Avgift: 150 kr. För seminarium kaffe o bullhalva vid ankomsten, lunch. kaffe o kaka  på eftermiddagen.

Mötet startar klockan 9.30 med kaffe och erfarenhetsutbyte. Föreläsningarna börjar klockan 10.00 och kommer varvas med frågestunder och lokala diskussioner. Lunch kommer serveras, var god att specificera allergier i samband med anmälan.

Bindande Anmälan görs senast 25:e februari till Kjell Nilsson tel. 
070-819 63 20  mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  
Begränsat antal deltagare, vi kommer att i mån av plats bjuda in medlemmar från närliggande föreningar för att vi ska skapa kontakt med  andra drottningodlare för framtida samarbete.